EPosta Listesi

E-posta adresinizi aşağıdaki forma ekleyin, güncel haber, duyuru ve etkinlikleri e-posta ile gönderelim.

Adı soyadı :
E-posta :
Eylem : Ekle Çıkar

DENİZLİ'de HAVA
  DENIZLI

ERSAĞ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BURS BAŞVURU ŞARTLARI

1. Bu sözleşme Ersağ Yardımlaşma Derneği’nde bir yıl içerisinde eğitim gördüğüm süreler içerisinde derneğin öngördüğü…………………..TL Eğitim Desteğini talep etmekteyim.

2. Ersağ Yardımlaşma Derneği’nin  Eğitim desteği sadece öksüz ve yetim, herhangi bir geliri olmayan, ihtiyacı olan öğrenciler içindir.

3. Ailemin ya da kendimin herhangi bir ek gelirimin olmadığını ya da öksüz/ yetim olduğumu

4. İlerleyen dönemlerde herhangi bir ek gelirin olduğu halde ailemin maddi durumunun iyi olmasına rağmen Ersağ Yardımlaşma Derneği’nden  Eğitim Desteği almam durumunda, Ersağ Yardımlaşma Derneği’nden almış olduğum desteğin  yanıltıcı hareketlerimden dolayı bugüne kadar almış olduğum desteğin tamamını geri ödemeyi taahhüt ederim.

5. Ayrıca herhangi bir uyuşmazlık halinde Denizli Mahkemeleri sorumludur.

6. Başvuru formunu doldurduktan aşağıdaki belirtilen belgelerin taranmış kopyalarını info@ersagyardimlasmadernegi.org eposta adresine ek olarak gönderiniz. Bu belgeleri göndermeyen başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

• Nüfus Cüzdanı önlü arkalı fotokopisi
    • Nüfus kayıt örneği
    • Öğrenim Belgesi
    • Hesap Numarası (Kişinin kendisine ait olmalı) (Burs onaylandığı takdirde geçerli olacaktır.)

NOT: ERSAĞ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ TARAFINDAN YAPILACAK OLAN YARDIMLARIMIZ HER AYIN 25' İNDE KİŞİNİN BİZE İLETMİŞ OLDUĞU BANKA HESABINA AKTARILACAKTIR.