EPosta Listesi

E-posta adresinizi aşağıdaki forma ekleyin, güncel haber, duyuru ve etkinlikleri e-posta ile gönderelim.

Adı soyadı :
E-posta :
Eylem : Ekle Çıkar

DENİZLİ'de HAVA
  DENIZLI

ÜYELİK ŞARTLARI

1. Derneğimize herkes üye olabilir

2. Derneğimize üye olacak kişiler Ad Soyad, TC Kimlik No, Telefon Numarası bildirmeleri gerekmektedir.

3. Derneğimize üye olan kişiler her ay en az 10 TL üyelik bedeli ödemesi gerekmektedir. Bu bedeli 120 TL olarak yıllık da ödeme hakkına sahiptirler.

4. Derneğimize üyelik dışında da isteyen her kişi maddi yardımda bulunabilir.

5. Ersağ Yardımlaşma Derneği'ne üye olan kişilerin üyelerimiz bölümünde isimleri yer alacaktır.

6. Derneğimize bireylerin dışında kurum ya da kuruluşlar da üye olabilmektedir.

7. Üyelik aidatları ve derneğe yapılacak yardımların tamamı makbuz karşılığında kabul edilecektir.

8. Üyelik aidatları ya da yapılacak yardımlar banka hesabına da direk olarak yapılabilecektir.

9. Derneğimize yaptıkları yardımlardan ötürü yıl içerisinde ilk üçe giren üyelerimiz ya da yardımseverlerimiz ödüllendirilecektir.

10. Derneğimize üye olucak kişilerin aşağıdaki Üye Başvuru Formunu doldurup, tarafımıza belirtilen adrese göndermesini rica ederiz.

Adres: ERSAĞ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ
    Bozburun Mevkii 7114 sokak no:5 DENİZLİ/ MERKEZ
    Üye Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.