EPosta Listesi

E-posta adresinizi aşağıdaki forma ekleyin, güncel haber, duyuru ve etkinlikleri e-posta ile gönderelim.

Adı soyadı :
E-posta :
Eylem : Ekle Çıkar

DENİZLİ'de HAVA
  DENIZLI

AMACIMIZ

Derneğimizin Amacı ; yetim ya da öksüz çocuklarımıza veya herhangi bir geliri olmayıp ihtiyacı olan ilköğretim ve üniversite dahil olmak üzere eğitim gören öğrencilerimize burs desteği sağlamak

Derneğimizin Kuralları;

1. Ersağ yardımlaşma derneği bir başkan, bir başkan yardımcısı, muhasip ve kurucu üyelerden oluşmaktadır. Ersağ yardımlaşma derneği başkanı Fatih Kutluay, başkan yardımcısı Ümmühan İlbay, muhasip Fatma Başöz, kurucu üyeleri Kemal Karataş, Hatice Armağan, Tijen Tosun, Ayşe Özdamar ve Hüseyin Bulut’tur.

2. Ersağ yardımlaşma derneğine herkes üye olabileceği gibi istediği şekilde maddi yardımda bulunabilir. Maddi yardımda bulunacak kişiler makbuz karşılığı yardımlarını yapacak olup direk derneğin hesabına ya da elden derneğin muhasibine teslim edecektir.

3. Derneğimizin amacı, her ay minimum 20 öğrenciye eğitim desteği sağlamak ve bu öğrencilerin eğitimlerine katlıda bulunmaktır

4. Derneğimizden faydalanmak isteyen kişilerin öksüz ya da yetim çocuklar olmaları veya anne baba sağ ancak gelirleri olmayan çocuklar (hiçbir gelirinin olmadığını il ya da ilçe mülki amirliğinden aldıkları gelir beyanına göre) olmaları gerekmektedir

5. Derneğimizden eğitim desteğinin verilebilmesi için mutlaka gelir beyanı istenilecek, yukarıda belirtilen kurucu üyeler tarafından araştırılacak her ay kurucu üyelerin başkan ve başkan yardımcıları ile beraber yapacakları toplantıda eğitim desteği verilecek, ihtiyaç sahibi çocukların eğitim desteği kararı verilecek

6. Eğitim desteği hak eden ihtiyaç sahibi, eğitim desteğini bir yıl (eğitim süresi boyunca) alacaktır. Bir yıl sürenin sonunda kurucu üyeler tarafından tekrar hak edip etmeyeceği karara bağlanacaktır.

7. Eğitim desteği, ilköğretim 1-8. sınıf öğrencilerine 100 TL, 8-11. sınıfa kadar 150 TL, önlisans ve üniversite öğrencilerine ise 200 TL dir.

8. İhtiyaç sahibi öğrenciler, açacakları bir hesap doğrultusunda eğitim destek ücreti hesap numaralarına gönderilecektir.

9. İhtiyaç sahibi öğrenciler yetim ya da öksüz olduğunu ilgili merciden alacakları belge ile belgelemek zorunladırlar.

10. Derneğimiz 25.10.2013 tarihinden itibaren eğitim desteğine başlayacaktır.

11. Tüm bilgi ve belgeleri alabilmek için info@ersagyardimlasmadernegi.org adresinden veya İletişim Formu'ndan temin edilecek olup hiçbir şekilde telefon ya da faxla iletişime geçilmeyecektir.